Returnarea Produselor

Clientul are dreptul sa solicite inlocuirea unui produs cu un altul, din acelasi model, dar dintr-o marime diferita, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul indisponibilitatii marimii dorite, produsul va putea fi schimbat cu unul similar, postat pe site cu acelasi pret ca si produsul initial sau cu plata diferentei de pret de catre client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/ primite cu mai mult de 14 zile calendaristice de la data achizitiei/ primirii acestora.

Daca ati primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Toate cheltuielile aferente înlocuirii produsului vor fi suportate de către client si se vor achita la momentul livrării, direct către curier.

Adresa la care vor fi trimise produsele este: TURULUNG, STR. VICTORIEI, NR. 518, JUD. SATU MARE, TEL. 0754-877-212

Produsele nu vor putea fi înlocuite in cazurile de mai jos:

  • - prezinta semne de folosire, uzura, spălare;
  • - lipsa accesorii;
  • - au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
  • - nu au fost cumparate de pe www.little-jo.ro

Va recomandam sa returnati produsul in cutia originala,daca nu au fost purtati. De asemenea, recomandam ca produsul sa fie impachetat corespunzator pentru a fi protejat impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.

Daca ati primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

HUDAK GYORGY P.F.A. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii notificării de retragere, dar rambursarea poate fi amanata pana cand produsul/ produsele sunt trimise inapoi de catre client. Produsele retunate trebuie sa corespunda statutului avut la livrarea catre Cumparator, respectiv fara defecte, fara semne de folosire sau uzura. Contravaloarea produselor va fi returnata cumparatorului prin virament bancar, intr-un cont bancar (format IBAN), indicat de acesta. Informatiile necesare in vederea efectuarii transferului bancar sunt: numar cont (format IBAN) deschis la o banca de pe teritoriul Romaniei si titularul contului.

Costul de transport al returului este suportat integral de cumparator. Nu se accepta ramburs prin Posta Romana.

Adresa la care vor fi trimise produsele este: TURULUNG, STR. VICTORIEI, NR. 518, JUD. SATU MARE, TEL. 0754-877-212

Produsele nu vor putea fi returnate in cazurile de mai jos:

  • - prezinta semne de folosire, uzura, spalare;
  • - lipsa accesorii sau accesorii deteriorate;
  • - au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
  • - nu au fost cumparate de pe www.little-jo.ro.

Va recomandam sa returnati produsul in cutia originala,daca nu au fost folositi. De asemenea, recomandam ca produsul sa fie impachetat corespunzator pentru a fi protejat impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.

De asemenea, produsul va putea fi returnat daca prezinta defecte de fabricatie; conditiile returnarii sunt cele de mai sus. In acest caz, costul transportului pentru retur va fi suportat de HUDAK GYORGY P.F.A.