Politica de schimb

Clientul are dreptul sa solicite inlocuirea unui produs cu un altul, din acelasi model, dar dintr-o marime diferita, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul indisponibilitatii marimii dorite, produsul va putea fi schimbat cu unul similar, postat pe site cu acelasi pret ca si produsul initial sau cu plata diferentei de pret de catre client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/ primite cu mai mult de 14 zile calendaristice de la data achizitiei/ primirii acestora.

Daca ati primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Toate cheltuielile aferente inlocuirii prodului vor fi suportate de catre client. Costul retrimiterii produsului inlocuit este de RON 20 si se va achita de catre client la momentul livrarii, direct catre curier.

Adresa la care vor fi trimise produsele este : https://little-jo.ro/contactati-ne, tel: 0754-877-212.

Produsele nu vor putea fi inlocuite in cazurile de mai jos:

  • - prezinta semne de folosire, uzura, spalare;
  • - lipsa accesorii;
  • - au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
  • - nu au fost cumparate de pe https://little-jo.ro/.

Va recomandam sa returnati produsul in cutia originala, doar daca o mai aveti. De asemenea, recomandam ca produsul sa fie impachetat corespunzator pentru a fi protejat impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.

In cazul refuzarii schimbului, cheltuielile de transport catre client vor fi suportate in totalitate de acesta.