Despre Noi

LittleJo este un magazin specializat pe incaltaminte pentru copii,ce comercializeaza peste 500 de modele, mai mult de 80% dintre acestea fiind aprobate si recomandate de asociatiile medicale de podiatrie ca fiind benefice cresterii si dezvoltarii sanatoase a picioarelor copiilor.

Din dorinta de a oferi incaltaminte de calitate superioara,LittleJo a inceput sa colaboreze cu producatori de incaltaminte foarte cunoscuti pe plan national si international. Astfel la LittleJo gasiti marci precum:PJ SHOES,MELANIA,DDSTEP,CUQUITO,SOXO,RENBUT,ATTIPAS. Acestea ofera garantia unor pantofi atent proiectati pentru a indeplini toate nevoile unui picior in crestere, din materiale de cea mai buna calitate, având in acelasi timp un design atractiv atât pentru copii cât si pentru parinti.

Pentru sezonul de toamna-iarna, in magazinul de incaltaminte pentru copii LittleJo,veti gasi o gama variata de pantofi pentru scoala foarte usor de asortat la orice tip de uniforma, pantofi pentru fete, pantofi pentru baieti, incaltaminte si botosei pentru bebelusi, balerini pentru fete, mocasini pentru baieti, ghete pentru fete, ghete pentru baieti, pantofi sport pentru fete, pantofi sport pentru baieti si cizme pentru fete ultra comode, practice, calduroase si in ton cu cele mai noi tendinte in moda.