Tabel marimi

Pasul 1

Aseazati o hartie alba pe o suprafata plana, in fata unui perete drept. Pozitionati-va talpile pe hartie, cu calcaiele indreptate spre perete; spatele calcaielor trebuie sa atinga peretele. Asigurati-va ca tineti talpile drepte deoarece un unghi necorespunzator ar putea influenta masuratorile lungimii finale.

Ramaneti intr-o pozitie dreapta, lasandu-va greutatea pe ambele picioare.

Trasati o linie pe hartie, in fata degetului mare a fiecarui picior. Daca este necesar, rugati pe cineva sa va ajute.

Pasul 2

Ridicati-va de pe hartie si masurati distanta dintre marginea hartiei, unde s-a pozitionat calcaiul, si linia trasata anterior.

Trebuie sa tineti cont ca multe persoane au lungimea unui picior putin mai mare decat a celuilalt.

Asadar, daca observati o diferenta intre cele doua lungimi, ghidati-va dupa lungimea celui mai mare picior.

Dupa ce ati masurat lungimea piciorului, fie in milimetri sau centimetri, adaugati masuratorii initiale intre 10 mm/1 cm si 15 mm/1,5 cm. Picioarele au nevoie de spatiu pentru a se misca lejer, iar picioarele copiilor au nevoie de spatiu pentru a creste.

Pasul 3

Verificati tabelul nostru de marimi pentru a gasi numarul care vi se potriveste. Lungimea incaltamintei regasite in tabel este data in centimetri. De exemplu, marimea 35 a incaltamintei se identifica cu o lungime de 23.5 cm, ceea ce semnifica ca lungimea piciorului dvs trebuie sa fie mai mica cu 1 cm. (aproximativ 22.5 cm)

Daca lungimea piciorului dvs se afla intre doua marimi (exemplu: 23.5; 20.5, etc), intotdeauna o veti alege pe cea mai mare.

LittleJo comercializeaza pantofi cu lungimi diferite si pot exista mici variatii in ceea ce prive?te dimensiunea unui pantof. Inainte de a cumpara incaltaminte este important sa cunoasteti lungimea exacta a piciorului si sa verificati tabelul noastru pentru a gasi dimensiunea corecta.